Nisim_Revivogen_logopalkki_etusivulle_web

Tervetuloa.

Hiusapu on täysin uudenlaisten hoitotuotteiden verkkokauppa. Meiltä saat apua hiustenlähtöön tai hiusten kasvun kiihdytykseen. Parhaat uuden sukupolven anti-DHT -tuotteet, hiuskuidut sekä FAST-kasvun kiihdyttäjät. Tuotepaketteja, joita et löydä mistään muualta.

Revivogen-hoitonesteestä saatavilla yhden kuukauden pakkaus
Revivogen6kkPakkaus-pieni-web
Nyt saatavilla myös yhden kuukauden annos! Jouluksi huippupaketti 6 kk!
Linkki tuotteeseen tästä, klikkaa.

Hiustensiirto 30 sekunnissa. Voiko tämä olla mahdollista?Hiuskuitu-paksuntaa-hiukset-heti

Viviere-hiuskuiduilla paksunnat ohenevien hiusten kohdat välittömästi. Löydät varmasti itsellesi sopivan värin useiden luonnollisten värien valikoimasta. Viviere-kuidut ovat luonnollisia.. Katso tarkemmin tästä linkistä: Klikkaa hiuskuituihin.


Laserkampa ja Revivogen -shampoo. Yhteensä 198 euroa. Tätä etua et löydä mistään muualta koko maailmasta.

Laserkammassa on oikea laser ja se auttaa tutkitusti. Me toimme laserkamman ensimmäisenä Suomeen! Folilaser-uusi 2016 malli. Luokan 3R laserlaite kotikäyttöön.

Vain meiltä Suomi-takuu ja Revivogen-shampoo.laserkampa-uusi-kesakuu16-web

Miksi laserkampa tehoaa? 
Laserilla voidaan merkittävästi parantaa hiusten kuntoa, edistää niiden kasvua ja hidastaa hiustenlähtöä. Laserkampa on lääketieteellinen hoitolaite jota voit käyttää kotona. Folilaser-laserkampa nyt meiltä kilpailukykyiseen kansainväliseen hintaan. Pakettina laserkamman arvo on 169 euroa ja shampoon arvo on 29 euroa. Katso mitä kaikkea paketti sisältää. 

 

Folilaser-iso-kuva-2016-web

 


 Hiustenkasvattaja F.A.S.T. 

Verkkokaupasta voit ostaa myös F.A.S.T.-tuotteita. Sen on kehittänyt Nisim International. F.A.S.T. tuotteet kiihdyttävät merkittävästi hiustenkasvua ja vahvistavat niitä. Käytä FAST-tuotteita kun haluat pidemmät, vahvat upeat hiukset nopeasti, jopa kaksinkertainen nopeus vain 8 viikossa tutkimusten mukaan! Myös FAST-tuotteet sopivat hyvin naisille ja miehille. FAST-tuotteita ei ole suunniteltu hiustenlähtöön, siihen suosittelemme anti-DHT -tuotteita ja laserkampaa.

Maksutavat
Meillä käyvät kaikkien yleisimpien suomalaisten pankkien tilisiirrot, luottokortti tai jopa Klarnan laskulle osto tai osamaksu! Ei lisämaksua laskulle ostosta. Laskulle maksu vaatii Klarnan automaattisen luottopäätöksen.

Huomioi että tilaus on tehty loppuun asti vasta kun maksutapahtuma on viety loppuun asti. Tilisiirto tai luottokorttimaksu on onnistunut, tai olet onnistuneesti antanut tiedot Klarnan luottopäätöstä varten, ja saat vahvistuksen maksusta sähköpostiin. Vasta tällöin tilaus on tehty ja siirtyy käsittelyyn.

Yritystieto
Luotettava suomalainen perheyritys vuodesta 1997, Suomen Asiakastiedon Suomen vahvimmat yritykset -luokitus, luottoluokitus AA+. Luottoluokittaja Dun & Bradstreetin alhaisin riskiluokka 1 johon kuuluu vain murto-osa suomalaisista yrityksistä! Kiitos kaikille asiakkaillemme. Katso tiedot tarkemmin yhteystiedoista. Satoja sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita ympäri Suomea. Tuhansia tyytyväisiä tuotteiden käyttäjiä Suomessa jo yli vuosikymmenen ajalta!

Verkkokaupan maksuliikenteen hoitaa luotettavasti Klarna, Nordean tytäryhtiö ja suurin verkkomaksujen käsittelijä Pohjoismaissa.
 


Klarna Checkout
-kauppiaan tiedot